FAN VAD KALLT!

ASSÅ fan vad det ska vara kallt fyfarao! USCH!!! man fryser ju sönder så fort man ställer sig utanför dörren :O Det är typ -12 men det känns tamefan som -172!!! :O
Man längtar ju tills man kan gå klädd sådär igen!!!

Godmorgon!

Idag börjar man ju såklart 11 ;) Det känns rätt awesome, men det känns inte så awesome att sluta 15.20 men men...
tyvärr blir det ingen dresscode bild.. Det stod BYT BATTERI när jag skulle knäppa kort :(

Summary DONE!

Då var man klar med sammanfattningen till engelskan! Känns skönt att ha den gjord! Det är konstigt att alla skolor är lika? Jämt och ständigt så ska lärarna envisas med att man ska få en jävla massa läxor så här innan jul :O Jag mena våran engelska lärare gav oss 2 läxor förra veckan på samma lektion.. Samma sak innan sommarlovet allt ska vara inlämnat då.. så tröttsamt!

Asså Usch!

Asså Usch jävla äckel. Det sitter en person framför mig på tåget och han luktar svett så det bara SKRIKER om det fyfan, snacka om icke tjej magnet fy! Och det gör inte saken bättre när han sätter i en äcklig snus:s nej fyfan!

Sista dagen..

tråkigt idag är sista dagen då jag har gratis internet i mobilen, det suger :o för det är så nice att kunna gå in på internet när som helst :o sen kommer jag inte kunna blogga på skoltid..

Idag är jag..

..Minsann uppe FÖRE tuppen :D den ni! Idag är det hantverk nu på morgonen sen är det bild & from senare på dagen så idag slutar jag 13.05, och eftersom att det inte går nå tåg/buss förs 14.27 och 15.00 så blir det till och sitta kvar o jobba vidare så man hinner bli klar med allt!
Saknar solen och värmen när jag ser denna bild :(

Godnatt..

Nu ska jag sova!! blir tidigt imorgon!

JAAA!

Men hahha!! Var nyss på step up träning xD (Mammas fel det var hon som drog med mig) Och man kan ju säga att det inte vart så lyckat! ^^ Mamma trodde ju att step up basic skulle vara för lite kondition så hon valde att gå på step up medium så jag hängde lixom med för att jag har i läxa att träna ett pass. Man kan ju säga att jag inte fick det passet gjort (inte mamma heller), det började enkelt och man hängde med o allt men sen när dom börja snurra runt plattan o ja u name it då vart det lixom ÖÖHMM okej! Då stod jag och mamma där som två fån o sa till varanda "Vi kanske skulle gå på basic först xD" Det slutade med att vi fick gå därifrån med våra plattor efter halva passet ^^
Så Ett tips till er som vill börja med step up BÖRJA med basic ^^

Sämsta bilden!

sämsta bilden! Men det är en god tårta:D

Ny duschad

Japp så ligger det till.. Har nyss duschat och snart får min bror främmande... Eftersom att han har fyllt år så ska vi fira honom nu med släkten!

...

Ja jag är inte uppe med tuppen men jag är uppe tidigare än vanligt iallafall!
Bild på mig från första dagen i thailand :D

Godnatt!

Nu går en trött Michaela och lägger sig! Godnatt (k)

Nytt underställ

har köpt nytt underställ:) alltid bra o ha så här på vintern:)

Då var man hemma då..

Och jag har fått en ny fawwooooo lååått :D jag bara ÄLSKAR den :O

Ke$sha- We R Who We R

Donken..

har nyss käka på Donken o jag testade nya mc flurry toblerone o fy vad god den var :o definitivt något att rekommendera! Nej nu ska vi handla lite sen ska vi åka hem!

Bilkö i västerås!

fast smarta som vi är tog vi en annan väg förbi kön ;D

Biltema

haha vi är biltema gud va kul det är, not!^^

Jag och my!

jag och my!

På väg till västerås..

Nu sitter man i bilen till västerås då, vi ska väl handla lite grejer i guess..^^ sen ska vi käka! Men jag kommer knäppa lite bilder som jag lägger in på bloggen sen när jag kommer hem! Puss så länge!<3

Sitter här med my o bror..!

Vi kollar på tv o äter lökringar mums!! :D
En bild ni inte sett på mig ;)

Usch vilket väder..

Har nyss kommit hem från skolan o det snöar kan man ju säga.. Men iaf ska hem till pappa om några minuter så jag hinner inte ta fram datan, så detta inlägg får bli ett sånt där tråkigt utan bild. Men vi hörs när jag kommer hem till pappa min!

Idag är det fredag gud va skönt!

Fredag innebär MASSA PARTY.. Vad ska ni göra?
Vi tar en dagens outfit när vi ändå håller på!!
hehe vet det är samma bilder som igår men detta är min outfit idag :D!

Ska gå och lägga mig nu! Godnatt!

Godnatt!!

Test inlägg

Skulle bara testa om det fungera på den här mobilen :)

Nu är man hemma igen då.

Slutade 11.10 idag så man kan ju säga att jag har haft en rätt så lyxig dag! Well jag tog 12.27 tåget hem. Och när jag ändå var på nere på stan så passade jag på att köpa lite nya grejjer, hittade en jätte snygg vit tröja sen köpte jag ett par 100 den tights vilket enligt mig är JÄTTE snyggt så här på vintern..!
Så ser tröjan ut då :D sen har jag tightsen på mig också, men jag hoppas att ni vet hur ett par tights ser ut?!

Godmorgon..

..Tänk att det är samma varje dag ^^ Godmorgon godmorgon ^^ aja här är dagens outfit, och idag är det hantverk och då slutar man ju runt 11, 12 ;)
LOVE IT ;D Hörs efter skolan!! puss!

Skolan nu dåååå...

..Nu ska man bara sitta här i 40 min då... YEY!
bild från thailand :D

Godmorgon..

..Jag vet inte om man kan kalla det en godmorgon egentligen, jag hör hur vinden låter utanför o det känns inte lovande med en stark KALL vind så här på morgonen :(. Men jag är förbered med mina overknee strumpor!! :D
Men bjuder på en dagens outfit tills jag kommer till skolan! Eftersom att det är onsdag idag så innebär det att jag kommer få sitta i 40 min innan lektionen börjar :(!
Lite dålig bild men den är tagen men camen så ni får nöja er :D

Nu ska det duschas..

..Japp så ligger det till, nu ska det duschas sen ska det sovas i mitt varmarum.. NOT!!
Det är svinkallt i mitt rum :( Får sova med strumpor till och med...
Men jaja GODNATT!! Hörs imorgon..!

Min önskelista 2010..!

Nu har jag hittat tillbaka, hhuh!

känner för att hitta tillbaka nu sisådär efter några veckor typ! Känner att jag faktiskt saknar att skriva här i min kära blogg ^^ Det har ju inte hänt så mycket mer än att jag har varit i Thailand den senaste tiden!
Vilken söt bild jag hittade på mig då :D

Inatt/imorgon!..

...åker vi hem till kalla sverige :D Ska bli skönt o komma hem till allt!!

Dag tre!

oopppss missade dag två, men men.. Idag kl 14 ska vi rida på elefanter! (klockan är 8 i sverige då) ^^. Och igår var på något place som heter Saladan ^^ Fanns inte så mycket att göra där men jag gjorde ett kap! Jag köpte 3 par linser, linsvätska och ögondrop för 350 sek i sverige kostar ett par linser 300 spen :O Så jag tjäna på det :D!!
Jonathan och pappa badar! Själv kan man ju inte bada för självklart så ska man första dagen på semestern få sin jävla mens...-.- Och jag tog inte med mig några tamponger, o självklart så är detta ett tampong fritt land! finns tamefan inga tamponger nånstans :O hade jag haft de så hade jag ju iaf kunnat bada :(
Hehe ser ni någon skillnad? ;D Ena ögat har en blå lins :P

Dag ett i THAILAND!!

Nu börjar dagen närma sitt slut här i thailand, klockan är 20.53 här och i Sverige är klockan 14.53 känns lite konstigt med den stora skillnaden på tiden :O Men iaf tänkte lägga ut lite bilder som jag knäppt idag!


Här är jag ju i sverige ifs men jag tyckte bilden var så charmig ;)


Utsikten från rummet ;)


Havet!


Sist och minst ^^ Det kryper ödlor överallt på hotellet :O lite små creepy!!! :O
BtW INTERNET ÄR ASS SEGT I THAILAND :O